Nourans regelt het allemaal

Naam: Nourans
Afdeling: Financiën
Functie: Administratief medewerker 
Eerste dag bij Svedex: oktober 2021


Nourans Saleh is administratief medewerker op de financiële administratie van Svedex. In de korte tijd dat hij er werkt, heeft hij al veel mooie kansen gekregen.

Sinds wanneer werk je bij Svedex en wat doe je precies?
“Ik werk sinds oktober 2021 op de financiële administratie. Ik verwerk facturen, voer de correcties in en verricht de wekelijkse betalingen.”

Hoe helpt Svedex je om te groeien in je werk?
“Ik heb meteen na het afronden van mijn opleiding mbo bedrijfsadministratie gesolliciteerd bij Svedex. Ik heb toen aangegeven dat ik jong ben en nog niet veel ervaring heb, maar wel graag veel wil leren. Daar heeft Svedex goed op ingespeeld. In de korte tijd dat ik er werk, heb ik al veel mooie kansen gekregen en zijn mijn taken en verantwoordelijkheden snel uitgebreid. Zo deed ik in het begin de bankboekingen, maar verricht ik nu ook de wekelijkse betalingen.”

Wat is het belangrijkste dat je bij Svedex geleerd hebt?
“Dat het niet erg is om fouten te maken, daar leer je alleen maar van. Ook heb ik geleerd om in teamverband te werken. En dat je voor jezelf kansen kunt creëren, door je werk goed te doen en het aan te geven als je meer aankunt. Door dit alles is mijn zelfvertrouwen de afgelopen tijd flink gegroeid.”

Wat is het leukste aan werken bij Svedex?
“Het is mijn eerste echte baan en ik had nooit gedacht dat het zo gezellig zou zijn tussen collega’s onderling. Ook mijn leidinggevende is heel flexibel, iedereen is hier gelijkwaardig. Ik vind het ook fijn dat je waardering krijgt als je je werk goed doet. Ik heb net een vast contract gekregen, een grotere blijk van waardering is er toch niet? En dat vergroot mijn motivatie alleen maar!”

Wat zijn je plannen en ambities voor de toekomst?
“Ik wil zoveel mogelijk leren. En ik weet dat ik die ambitie bij Svedex kan waarmaken. Er zijn genoeg cursussen en opleidingen die ik nog zou kunnen doen. Om verder te komen in mijn vakgebied, maar ook op andere vlakken. Misschien ga ik bijvoorbeeld wel Duitse lessen volgen, want we hebben ook vestigingen in Duitsland.”