Ammar regelt het allemaal

Naam: Ammar
Afdeling: Panelen
Functie: Machinebediende
Eerste dag bij Svedex: juli 2019


Ammar Al Zaidi begon als productiemedewerker, is nu machinebediener en ziet ook voor de toekomst genoeg mogelijkheden om door te groeien binnen Svedex.

In welke functie ben je begonnen en wat doe je nu?
“Ik ben in 2019 via het uitzendbureau begonnen als productiemedewerker. Ik wilde graag bij een bedrijf werken waar ze CNC-machines gebruikten, zo kwam ik bij Svedex uit. Ze waren gelukkig ook blij met mij, want in november 2020 kreeg ik een vast contract aangeboden. Ik ben nu machinebediener op de afdeling panelen en zagen.”

Hoe heeft Svedex je geholpen om door te groeien?
“Door me een vast contract te geven en me steeds meer ervaring te laten opdoen met de machines. Ook ben ik goed geholpen door ervaren collega’s die hier al langer werken. Je merkt dat zij echt hun best doen om hun kennis door te geven. Als machinebediener begin je op niveau 1. Inmiddels heb ik de machines beter leren kennen en ben ik doorgegroeid naar machinebediener niveau 2.”

Wat is het belangrijkste dat je bij Svedex geleerd hebt?
“Ik heb veel geleerd over het bedienen van de machines en kan er nu zelfstandig mee werken.”

Wat is het leukste aan werken bij Svedex?
“We werken hier met de modernste apparatuur en we maken samen een heel mooi product. Daar ben ik wel trots op. Op de werkvloer is een goede sfeer, er is altijd tijd voor een geintje onderling en een kop koffie. Ook als je nog niet zo goed Nederlands spreekt, word je helemaal opgenomen in het team.”

Wat zijn je plannen en ambities voor de toekomst?
“Ik zou graag machine-operator willen worden en in de toekomst misschien teamleider. Maar daarvoor moet ik nog veel werkervaring opdoen. Die mogelijkheid krijg ik bij Svedex zeker. Ik heb gemerkt dat als je zelf vindt dat je klaar bent voor iets nieuws, je alle kansen krijgt om het te proberen.”