SOLLICITATIEPROCEDURE
 


STAP 1: SOLLICITEREN
  _____________________________________________________________________________________
Je hebt een vacature gezien waar je enthousiast van wordt. Controleer je CV en zorg voor een sterk en krachtige motivatiebrief waarin je aangeeft waarom we jou zouden moeten uitnodigen om op sollicitatiegesprek te komen. Via de website kan je direct solliciteren en je CV en motivatiebrief toevoegen. Dit is de eerste stap naar nieuwe mogelijkheden in je carrière! Na jouw sollicitatie kijken wij welke kandidaten het beste passen in het vacatureprofiel op basis van motivatie en ervaring. Wanneer we niet verder gaan met de jouw sollicitatie zal je per mail een afwijzing ontvangen. Wanneer we jou hebben geselecteerd voor een sollicitatiegesprek dan zal de HR contact met jou opnemen. Binnen vijf dagen krijg jij reactie op je sollicitatie.STAP 2: GESPREKKEN
   _____________________________________________________________________________________
Je bent al een stap dichter bij je carrière. Je bent namelijk uitgenodigd om op sollicitatiegesprek te komen. Bereidt je goed voor op het gesprek. Wanneer jijzelf en Svedex enthousiast zijn over het eerste gesprek word je uitgenodigd voor een tweede gesprek. In het tweede gesprek zal jij je collega’s ontmoeten. Voor jou is het gesprek een kans om meer te weten te komen over de taken, verantwoordelijkheden en verwachtingen die bij de functie horen.

STAP 3: REFERENTIE EN DIPLOMACHECK    _____________________________________________________________________________________
Er zal na een positief tweede gesprek een referentie worden ingewonnen. In overeenstemming met jou kan deze worden doorgeven. Daarnaast zal er een diplomacheck gedaan worden. Afhankelijk van de functie kan er eventueel een assessment ingepland worden.


LAATSTE STAP: INDIENSTTREDING
 ______________________________________________________________________________________
Wanneer de gesprekken voor beide partijen positief zijn verlopen, de referentie en diplomacheck akkoord zijn dan volgt een arbeidsvoorwaardelijkgesprek met HR. We verwelkomen je graag als nieuwe collega binnen Svedex. Svedex zorgt bij indiensttreding onder andere voor een geschikt introductieprogramma. Om meer te weten te komen achter de bedrijfsprocessen en de inrichtingen van de afdelingen plannen wij voor iedere nieuwe medewerker een uitgebreid introductieprogramma in. Tijdens het introductieprogramma krijg je een rondleiding in de productie en een uitgebreide uitleg over de afdeling Commercie en de afdeling Techniek, Proces & Infra. Hierdoor krijg je een helder beeld van de huidige processen, nieuwste ontwikkelingen en projecten binnen Svedex.